Hulpverlening
Belle biedt hulpverlening aan alle mensen die werkzaam zijn (geweest) als sekswerker. Wij werken in de stad en de regio Utrecht. Belle biedt hulp bij:

  • veiligheid
  • het vinden van ander werk
  • huisvesting, waaronder begeleid wonen
  • administratie, financiën of schulden
  • opleiding
  • taalcursussen
  • psychosociale klachten

Rots en Water
Alle hulpverleners van Belle zijn gecertificeerd Rots en Water-trainer. De Rots en Water methodiek streeft naar het vergroten van lichamelijke en psychische weerbaarheid.
We bieden de Rots en Water training voorlopig aan voor kleine groepen vrouwen. Zie de agenda voor het actuele aanbod.

Bemoeizorg
Ook als er zorgen zijn over iemand, of als nog niet duidelijk is of hij of zij sekswerk doet maar er wel vermoedens zijn, bieden wij hulpverlening. We kunnen dan actief benaderen en werken indien nodig outreachend en vanuit bemoeizorg.

Huiskamers van Belle op de Europalaan en het Zandpad
De huiskamers bieden veilige opvang, medische zorg en voorlichting aan sekswerkers op het Zandpad en op de Europalaan. Aan de bar zijn condooms en toiletartikelen te koop. Je bent ook welkom voor een gesprek, gratis koffie, thee of sinaasappelsap.

Huiskamer van Belle op de Vleutenseweg
Er is ruimte voor een praatje. Ook behandelen we korte hulpvragen over bijvoorbeeld veiligheid, het vinden van ander werk, huisvesting, administratie, financiën, opleiding en taalcursussen. Indien nodig kunnen we je doorverwijzen. Regelmatig organiseren we thema-bijeenkomsten, die worden aangekondigd in de agenda.
Waar: De hoofdingang is aan de Niasstraat 1a. We hebben ook een eigen ingang, die is te vinden aan de Vleutenseweg tegenover huisnummer 477. Per auto, bus en fiets zijn we goed bereikbaar.

Voor openingstijden van de huiskamers, klik hier.

Kom met ons in contact

EXIT BUTTON