Kan ik nog terecht bij Belle voor hulp?
Ja. Op dit moment beperken wij zoveel mogelijk de face to face contacten. Iedere werkdag zijn er twee hulpverleners aanwezig. De rest van het team werkt vanuit huis. Als je klachten hebt die horen bij het corona virus dan mag je Belle niet bezoeken.

Mocht je vragen hebben, bel of app dan naar Belle. Wij zijn deze periode van 9.00 uur tot 21.00 uur bereikbaar via het telefoonnummer 06-53711879. Mailen kan natuurlijk ook: belle@tussenvoorziening.nl

Kan ik Financiële steun krijgen omdat ik nu niet kan werken?
Er zijn in verband met de uitbraak van het Corona-virus maatregelen vanuit de overheid ingesteld. De uitvoering ligt bij de gemeenten. Wil jij weten of je financiële steun kan krijgen neem dan contact op met de hulpverlening van Belle. Zij kunnen met jou kijken naar je huidige woon- en werksituatie en ondersteunen bij een eventuele aanvraag.

Mag ik sekswerk doen vanuit huis?
De algemene maatregel vanuit de regering voor werkend Nederland luidt dat zoveel mogelijk mensen thuis moeten werken. Echter is sekswerk vanuit huis niet toegestaan in de gemeente Utrecht. Gedurende deze periode is het dus ook niet toegestaan om thuis klanten te ontvangen.

Tippelzone is gesloten
De sluiting van de tippelzone is gepubliceerd op www.overheid.nl, dit houdt in dat de politie kan beboeten bij een overtreding.

Ik ben Spaans en heb niet alle nieuwsberichten begrepen!
Bel of app naar Belle, dan wordt je in contact gebracht met onze Spaanssprekende collega.

 

Kom met ons in contact

EXIT BUTTON