In een club zit je vaak met meerdere vrouwen in een soort huiskamer. Klanten komen daar binnen en kunnen met verschillende vrouwen een praatje maken en wat drinken. Daarna kiest de klant iemand uit om naar een aparte kamer te gaan. In een club wordt ook verdiend aan de consumpties die worden verkocht, soms verdienen vrouwen hier ook extra geld mee. Risico hiervan is dat je zelf ook veel drinkt. Dat kan ongezond zijn, en door de alcohol wordt het moeilijker om op tijd je grenzen aan te geven.

Een klant huurt een kamer voor een half uur tot een uur (langer kan ook). De meeste clubs werken via opting-in. Dit betekent dat de eigenaar van de club de belasting over jouw inkomsten aan de belastingdienst betaalt. Je bent niet in loondienst, maar krijgt wel een inkomensoverzicht waarop staat wat je verdiend hebt en hoeveel aan belasting is betaald.

In een privéhuis worden de vrouwen vaak één voor één aan de klant voorgesteld. De klant maakt dan een keuze. Als er geen klant is, wacht je met de andere vrouwen in een huiskamer, daar komen geen klanten.

Kom met ons in contact