Waar ga je je klant ontmoeten?
Dat kan op diverse locaties. Het belangrijkste is dat jij je er veilig voelt en dat jullie niet gestoord worden of andere mensen storen.

Thuis werken
Dat kan voor jou handig zijn omdat je dan in een veilige, bekende omgeving bent. Jij kan desnoods de klant niet binnenlaten als jij je bedenkt of onprettig voelt. Er zijn ook belangrijke nadelen. Door een klant thuis te ontvangen weet hij meteen waar je woont. Dat kan een gevaarlijke situatie opleveren bij jou thuis.

Bij een klant thuis
Je kunt afspreken bij een klant thuis. Het voordeel is dat de klant dan niet weet waar je woont. Nadelen zijn dat je de omgeving niet kent en je niet weet wat je in het huis van de klant kan aantreffen. Voordat  je naar een klant gaat, kun je vast nadenken over wat je wilt doen als een afspraak niet naar wens verloopt. Je kunt bijvoorbeeld het adres bij een bekende achterlaten, zodat iemand weet waar je bent. Dan kun je met deze bekende van te voren afspraken maken over wat hij of zij kan doen als het te lang duurt voordat je terug bent.

Hotel
Een hotelkamer is neutraal terrein. Ook kun je er meestal ongestoord werken. De meeste hotels willen dit echter niet omdat zij het schadelijk vinden voor hun imago en geen overlast willen geven aan andere gasten.

Buiten
Buiten een klant ontmoeten is handig omdat het geen geld kost, zoals een hotelkamer. Het is anoniemer voor zowel jou als de klant, jullie hoeven geen adresgegevens te delen. Je zou wel makkelijker gestoord kan worden door voorbijgangers of politie. Sekswerk op straat is illegaal, afgezien van de daarvoor bestemde tippelzones. Wees je hiervan bewust.

In de auto
Meestal spreek je van te voren met de klant af waar jullie naartoe rijden. Als je de locatie hebt bekeken (bijvoorbeeld via GoogleMaps), heb je vast een beter beeld van je omgeving en of de klant daadwerkelijk naar de afgesproken locatie rijdt. Je kunt ook je eigen auto gebruiken als je met een klant afspreekt. Sekswerk op straat, dus ook in een auto, is illegaal, afgezien van de daarvoor bestemde tippelzones. Wees je hiervan bewust.

Kom met ons in contact

EXIT BUTTON